Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha participat en la inauguració de la Fira del Gall del 2013

Com és tradició la fira es va inaugurar dissabte a les vuit del matí per part de l’alcalde, Pere Regull, que aquest any estava acompanyat, pel conseller Felip Puig, a més de la resta del consistori de Vilafranca i d’altres autoritats a nivell comarcal, com el president del consell comarcal o el president de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

També com marca la tradició l’alcalde i el seguici van passar una per una per totes les parades de venda d’aviram i van adquirir una peça a cada parada. Aquest aviram s’ofereix posteriorment als centres benèfics de Vilafranca.

Per acostar la fira als Vilafranquins i Penedesencs Ràdio Vilafranca i Penedès TV han ofert programes en directe tan dissabte com diumenge. En el del dissabte , tot just desprès de la inauguració s’entrevistava tan a l’alcalde com al conseller.

Pere Regull, explicava que malgrat la crisi que arrosseguem de fa força anys la fira ha continuat avançant.

El conseller Felip Puig ja havia estat convidat a la inauguració de la fira l’any passat, però per motius d’agenda de darrera hora no va poder venir. Aquest any no es va voler perdre la cita d’una activitat que valora de forma especial per el seu arrelament al territori però també com a mostra de d’activitat econòmica.

El conseller Felip Puig va acompanyar a l’alcalde en el tradicional regateig amb els venedors d’aviram i va poder aprendre alguns aspectes que desconeixia de com adquirir aviram viu i amb ploma.

L’alcalde, Pere Regull, destaca també que des de fa dos anys l’àmbit d’influència de la fira del gall s’ha eixamplat gràcies a la bona comunicació de la carretera C-15.

Va ser molta l’afluència de visitants de la fira ja a primera hora del matí del dissabte en el moment de la inauguració. Una afluència que no ha parat en tot el cap de setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: