Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cinema Kubrick estrena el sistema 3D aquest divendres amb El Hòbbit

La sala vilafranquina va adoptar al mes de juny la tecnologia digital, que ha permès en aquests mesos ampliar la seva activitat i oferir al públic una gran varietat de treballs cinematogràfics. Ara, el Kubrick fa un pas més i aquest divendres estrena el sistema 3D.

Ho farà aprofitant la recent estrena de ‘El Hobbit: la desolación de Smaug’, la segona part de la trilogia de Peter Jackson dirigeix basant-se en l’obra de Tolkien prèvia a ‘El senyor dels anells’. La pel·lícula es projectarà a partir d’aquest divendres i tindrà continuïtat a les Festes de Nadal.

El mateix dia de Nadal, el Kubrick projectarà el film d’animació infantil ‘Lluvia de albóndigas 2’ que, a partir de llavors, compartirà cartellera amb ‘El Hobbit’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: