El celler Eudald Massana Noya recapta més de 1000 euros per La Marató de TV3 en la tercera edició de les sensacions lunars melòdiques
Aquest any, la música es va maridar amb els diferents moments aromàtics de la vinya i el celler. L’Eudald Massana, propietari del celler, va ser l’encarregat de descriure sis moments aromàtics: la terra, la floració, la verema, la fermentació, l’envelliment i el tast final.
A partir d’aquí, el Pol Ribera i el Roger Martínez van donar la forma musical que requeria cada moment segons la descripció aromàtica feta prèviament. L’acte va acabar amb un ressopó maridat amb els vins i caves del celler.
<p class="Default">Abans de començar el concert, el pintor penedesenc Josep Almirall, va presentar i descriure els quadres exposats a la sala del concert.
<p class="Default">Els fons recaptats durant l’acte van ser de 1205 euros, que es destinaran íntegrament a La Marató de TV3, aquest any, destinada a les malalties neurodegeneratives.