Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de Vilafranca organitza una nova edició del Divercasal, centrat en la figura dels Reis Mags

El Casal de Vilafranca i Divertalia organitzen per tercer any consecutiu el Divercasal a l’interior del teatre de l’entitat, però en aquesta ocasió amb un centre d’interès que és una ruta de pistes per ajudar als Reis Mags d’Orient a repartir regals.

Els dies 2 i 3 de gener de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre i el dia 4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia i de 4 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Casal, els més petits de la casa poden participar d’aquesta proposta lúdica per aquestes festes. Els que ho facin podran aconseguir la clau màgica i col·locar-la a la porta de la teva habitació.

Però per aconseguir la clau, cal adquirir un seguit d’habilitats, realitzant proves de tot tipus: inflables, jocs gegants , jocs d´habilitat, d´equilibri, wii i moltes sorpreses més per a nens i nenes de 3 a 14 anys.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: