Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres s’inaugura a la capella de Sant Joan una recorregut per l’obra pictòrica de 25 anys de Fèlix Plantalech

La capella de Sant Joan acollirà a partir d’aquest divendres i fins el 12 de gener de 2014, l’exposició antològica, “Plantalech 25 anys, un recorregut per l’obra pictòrica”. Organitzada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i comissariada pel mateix artista, Fèlix Plantalech, l’exposició pretén ser una mostra del seu recorregut pictòric, que es va iniciar a nivell individual justament a la mateixa Capella de Sant Joan, l’any 1987.

Aquests més de vint-i-cinc anys dedicats a la creació pictòrica són els que els visitants a l’exposició podran percebre en les més de quinze peces, la meitat d’elles de gran format. Les peces, totes elles realitzades amb acrílic, han estat escollides sota el criteri de mostrar el diferents períodes que l’artista ha anat travessant a través de la seva trajectòria. Un recorregut de més de vint-i-cinc anys de perseverança en això que el mateix Fèlix Plantalech defineix com a ART: Amor, Reflexió i Treball.

Com a cloenda de la inauguració, tindrà lloc a la capella un recital d’arpa xinesa a càrrec de la intèrpret Zhang Ye. Aquest concert es fruit de la col·laboració de l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i Casa Àsia que pretén promoure a artistes asiàtics residents al nostre país.

En aquest sentit, cal anunciar també l’actuació de l’actor japonès Yoshi Hioki que el diumenge 29 de desembre, a les 12 del migdia, després de la visita comentada a l’exposició a càrrec del mateix Fèlix Plantalech, interpretarà cinc contes japonesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: