Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dispositiu Nadal 2013 de la Policia Local de Sant Sadurní per més seguretat als carrers i comerços

Fins el dia 5 de gener, amb motiu de les festes de Nadal, la Policia Local de Sant Sadurní du a terme el dispositiu de Nadal 2013, una campanya informativa i preventiva destinada a minimitzar els delictes contra el patrimoni i contra les persones. Els actes festius, l’increment d’afluència de públic i les compres que la gent realitza durant aquests dies fan necessària l´aplicació de dispositius policials per garantir que tot plegat es desenvolupi de forma segura, lliure i pacífica.

L’augment de l´activitat comercial i empresarial del territori implica un increment del patrullatge a peu per les zones on hi ha més activitat. Així, disminueixen els delictes i augmenta percepció efectiva de la seguretat ciutadana en l´àmbit comercial i empresarial, gràcies a la presència continuada de policies uniformats.

Una de les iniciatives inclosa en aquesta operació, igual que en altres ocasions, és la que consisteix en que qualsevol comerciant que tingui alguna incidència, com un intent de robatori, detecció de bitllets falsos o qualsevol situació sospitosa, pot trucar a la Policia Local la qual, a banda d’actuar, enviarà immediatament un SMS als més de cent comerços associats, per tal que estiguin atents.

A banda de les patrulles de policia local i tal i com ja es va fer l’any passat, amb la direcció de la Comissaria de Districte de la vila s’han previst serveis conjunts amb Mossos d’esquadra, que es realitzaran a peu i formant patrulles mixtes de Mossos i Policia Local per les zones comercials de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: