Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dijous obre la Fira de Santa Llúcia a la plaça Penedès

La Fira de Santa Llúcia obrirà aquest dijous a la tarda i durarà fins al 22 de desembre, de 10 del matí a dos quarts de 9 del vespre.

Aquest any, estrena nova ubicació a la plaça del Penedès i augmenten el nombre de parades i d’activitats. Com cada any s’hi podran trobar tot tipus d’articles d’ornamentació nadalenca, figures pel pessebre, arbres i flors de Nadal i articles d’artesania.

Cada dia, de 5 de la tarda a 8 del vespre, s’oferiran tallers nadalencs de manualitats i els dissabtes i festius també, de 12 a 2 del migdia. Els tallers seran variats i també s’oferiran actuacions musicals. Trobareu més informació a www.vilafranca.cat

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: