Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dijous i divendres a Cal Bolet hi haurà un taller de Nadal junt amb la recollida de cartes del patge Raimon

El patge Raimon ja es troba a Vilafranca recollint les cartes de nens i nenes per fer-les arribar als reis d’Orient. El patge recorre tota la vila, mitjançant els locals de les associacions de veïns. Divendres va a la Barceloneta Sant Magí.

De 6 a 8 del vespre, el patge reial Raimon visitava el local de l’associació de veïns de la Barceloneta Sant Magí per recollir totes les cartes dels nens i nenes. Els veïns del barri dediquen una especial atenció a aquest acte, preparant un decorat adient per la ocasió. També s’oferia un taller infantil.

Els nens i no tan nens no volen perdre l’oportunitat de fer-se una foto amb el patge. A les cartes hi ha sobre tot la petició de moltes joguines però també bons desitjos i solidaritat.

L’endemà dissabte, el patge visitava, entre d’altres, el barri del Poble Nou. Allà el patge estava acompanyat per un tercet de música tradicional.

Coma tot arreu on va omple el local de nens i nenes amb moltes ganes de saludar-lo i sobre tot de donar-li la carta perquè la faci arribar als Reis Mags d’Orient.

Aquest dilluns el patge Raimon visita el barri de l’Espirall, a les sis de la tarda al local de la Plaça del Dr. Bonet.

Dijous i divendres estarà al Teatre Municipal Cal Bolet, de cinc de la tarda a vuit del vespre. Durant la recollida, tindrà lloc un taller de Nadal a càrrec del Centre d’Expressió Plàstica  Zig Zag.

Finalment el dissabte el patge visitarà el barri de Sant Julià: a dos quarts de sis de la tarda al local de l’associació de veïns a la Plaça de la Sardana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: