Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà la CUP de Sant Pere de Riudebitlles organitza una presentació de llibres d’autors riudebitllencs

Ho fa amb la col·laboració de la plataforma Tigre de Paper, una cooperativa editorial que té com a objectius principals la publicació d’obres que parteixin del pensament crític.

Joan Francesc Lino i Cesk Freixas són dos dels autors que han editat un llibre amb aquest projecte editorial.

Joan Francesc Lino, nascut i resident a Sant Pere de Riudebitlles, presentarà la seva novel·la negra "Escola d’assassins", ambientada en aquest municipi i que fa servir un context d’injustícia i precarietat per desenvolupar una història interessant sobre el valor i el paper de la violència. Cesk Freixas, també nascut i resident a Sant Pere de Riudebitlles, presentarà "Paraules per a Gaeta", la seva primera obra literària. Es tracta d’un recull de textos, escrits en prosa poètica, que graviten al voltant de tres eixos: l’univers i la gestió emocional, la crítica política, i la reivindicació dels Països Catalans. A l’acte també hi haurà Arnau Carné, membre de Tigre de Paper, que explicarà el funcionament i la proposta d’aquesta cooperativa editorial.

 

La presentació tindrà lloc a partir de les vuit del vespre a les Escoles Velles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: