Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cinema infantil per les festes nadalenques amb “Arriety y el mundo de los diminutos”

Amb motiu de les dates nadalenques, Cine Club Vilafranca ha programat una sessió matinal de cinema infantil amb la pel•lícula “Arriety y el mundo de los diminutos”, d’Hiromada Yonebayashi.

La projecció serà aquest diumenge, a les 12 del migdia, a la sala 2 dels Cinemes Casal, com és habitual.

El preu de l’entrada serà de 4,5 euros, tot i que s’aplicarà un descompte als menors de 12 anys, als quals l’entrada els sortirà només per 3 euros.

Produïda per l’Studio Ghibli i amb guió del mestre de l’animació Hayao Miyazaki, Arrietty y el mundo de los diminutos és l’adaptació del compte infantil The Borrowers, escrit per Mary Norton i ambientada en la Tokio contemporània.

En una caseta oculta sota les taules del terra d’una mansió campestre, viu una família d’éssers diminuts, de només 10 centímetres d’alçada, que tenen la norma de no deixar-se veure mai pels humans. Però, la seva tranquil•la existència canvia quan Arrietty, una audaç adolescent, és vista accidentalment per un nen que s’acaba d’establir a la casa i que conviu amb un delicat estat de salut. Però, mentre entre ells neix una gran amistat, el món dels diminuts éssers es veurà perillosament amenaçat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: