Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila valora positivament la campanya solidària de recollida de joguines a la pista de gel

La pista de gel de Vilafranca ha acollit aquesta setmana la primera de les accions solidàries previstes per enguany, amb recollida de joguines per la campanya de Creu Roja “Cap infant sense joguina”.

Des de Centre Vila expliquen que han volgut aprofitar la proximitat a les festes de nadal i el poder d’atracció de la pista per tal de donar suport a aquesta campanya de Creu Roja, i que els resultats han estat positius.

Dimecres i dijous s’han estat recollint joguines didàctiques per col·laborar amb aquesta campanya. La propera setmana, també dimecres i dijous, es podrà accedir gratuïtament a la pista de gel aportant aliments que es destinaran al Rebost Solidari.

Des de Centre Vila es mostren satisfets del funcionament aquests primers dies de la pista de gel, sobre tot els caps de setmana. Esperen que un cop arribin els dies de vacances escolars, i s’apropin les festes nadalenques, creixerà encara més l’assistència de patinadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: