Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte es durà a terme la inauguració del nou Parc d’en Patufet

Aquest dissabte es durà a terme la inauguració del nou Parc d’en Patufet, una instal•lació infantil ubicada al parc de la Biblioteca dels Monjos i que inclou mobiliari i jocs dedicats als personatges i elements del tradicional conte del Patufet i il•lustracions de Pilarín Bayès.

El parc ha estat adquirit per l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona i forma part d’un seguit d’instal•lacions de les mateixes característiques que s’han fet a Catalunya.

La inauguració es durà  a terme a les 11 del matí i comptarà amb activitats infantils per als més menuts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: