Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana se celebra al Parc de Sant Julià de Vilafranca una nova edició de la Fira del Gall

Entre les principals novetats d’enguany hi ha la instal·lació de carpes per a les parades d’aviram, la supressió del concurs de truites i la renovació de totes les activitats que es fan al Superceller.

Així doncs, per tal de millorar i dignificar l’estètica i afavorir la comoditat de paradistes i compradors, enguany els criadors d’aviram estaran sota carpes.

Pel que fa a la supressió del Concurs de Truites respon a la voluntat dels organitzadors d’intentar dinamitzar encara més la Fira el dissabte a la tarda, per això en el seu lloc s’ha programat l’actuació del popular humorista Pep Plaza, que presentarà el seu darrer espectacle “I ara què”. Serà dissabte a la tarda davant el pavelló de la Gastronomia i l’acte serà gratuït.

Quant a la renovació de totes les activitats al Superceller, des de feia uns anys s’apostava per sessions de maridatge i en aquesta edició s’ha decidit donar un pas més i anar a buscar un públic diferent. Per això es programa per primera vegada una enoactivitat infantil a partir de taps de vins i també una sessió de tast en anglès. El programa d’activitats es completa amb un tast dirigit pel Nas d’Or 2013 i pregoner de la Fira, Joffre Tarrida, una sessió de maridatge amb dolços del Penedès i un tast comentat per tres cellers participants a la Fira.

La Mostra de Cuina d’Aviram, com ja és habitual, presenta 21 plats, 7 dels quals elaborats amb el Gall Negre Penedès com a ingredient essencial.

Enguany es mantenen preus, malgrat la crisi econòmica i l’esforç que això suposa per tots els sectors implicats en la Fira del Gall.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: