Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

30 emprenedors han passat pels tallers del Club de l’emprenedor de Sant Sadurní

Divendres 20 de desembre va tenir lloc el darrer taller del Club de l’Emprenedor, en aquest cas titulat “On són els meus clients?”, que es va centrar en conèixer el propi producte i el mercat a qui s’adreça, com es du a terme i quines són les xarxes socials més adients per a l’empresa.

Ha estat el darrer dels tallers destinats a emprenedors que s’han ofert l’últim quadrimestre d’aquest any a Nexes, Centre de serveis a les empreses de l’Ajuntament de Sant Sadurní, amb una periodicitat mensual. Un total de 30 persones emprenedores han passat per aquestes sessions, que han tocat temàtiques diverses com dissenyar un full de ruta per a emprendre, la personalitat de la pròpia empresa i la gestió del temps per millorar l’efectivitat.

Tots els tallers han anat a càrrec de Laia Pascual, consultora de l’empresa Vitis Consulting, que els ha plantejat amb l’objectiu d’ampliar els coneixements sobre les habilitats que ha de tenir una persona emprenedora i facilitar eines que els ajudin en el seu propi desenvolupament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: