Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà la 1a Acadèmia Internacional de Direcció de Corals Infantils

El Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, que coordina la vilafranquina Xell Montserrat, organitzarà a Vilafranca la primera edició de l’Acadèmia  Internacional de Direcció de Corals Infantils que tindrà lloc del 7 al 13 de juliol de 2014. El curs està obert a 125 participants d’arreu d’ Europa.

Amb la col.laboració i difusió de la European Choral Association, l’Acadèmia vol ser un curs de direcció per a corals infantils que ofereix la oportunitat de treballar, aprendre i compartir experiències amb els millors especialistes en cors infantils.

El regidor de Cultura vilafranquí, Raimon Gusi, ha destacat que aquests cursos a nivell europeu són difícils d’aconseguir i més per a una capital de comarca.

La direcció del curs va a càrrec de reconeguts professors com Anne-Marie Cabut, la catalana Mireia Barrera, directora del cor Madrigal, el vasc Basílio Antúnez o el veneçolà Cristian Grases, nét del vilafranquí Pere Grases.

En la presentació, el regidor Gusi ha llegit el correu electrònic en el qual Grases accepta encantat la invitació a participar a la 1a Acadèmia Internacional de Direcció de Corals Infantils.

El curs està pensat per a tots els nivells, des de mestres de música a directors de prestigi. El proper mes de gener, els professors es reuniran per definir el repertori del curs que inclourà tècniques de direcció, de veu i de gest o treball amb un cor pilot.

Vilafranca vol aprofitar la 1a Acadèmia Internacional de Direcció de Corals Infantils per divulgar el cant coral infantil i reunir especialistes.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: