Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat a Vilafranca el llibre guanyador del premi d’assaig Irla 2013

En el marc del cicle "2015 L’hora d’ERC" aquest dimecres es presentava el llibre guanyador del Premi Irla 2013.

 

Un llibre que analitza com i per què Catalunya està caminant cap a la independència. Els seus autors expliquen que es tracta d’un repàs d’una dècada emocionant, del 2003 al 2013, que ha anat solidificant el canvi de paradigma de la societat catalana.

Es tracta d’un estudi de la realitat política, econòmica, social i cultural dels Països Catalans, així com el desenvolupament del seu pensament. Inicialment a través d’un blog que va evolucionar en un treball que ha estat publicat, com a condició del premi obtingut. Es titula <strong>“A la cruïlla. Catalunya fa un pas endavant”. </strong>

Actualment el treball d’aquest joves continua dins del diari Ara.   Els autors analitzen a partir de dades el canvi de la societat catalana que ha caminat de la reforma de l’estatut a estar a les portes d’organitzar un referèndum per a la independència i explica què ha anat condicionant aquesta evolució política.  L’acte es va celebrar a l’Escorxador i va estar presentat pel president d’ERC-Vilafranca, Jordi Rosell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: