Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní recorda aquest novembre el bicentenari de la batalla de l’Ordal i la guerra del francès en el Cultura tot l’any

El mes de novembre el Cultura tot l’any està vinculat a la Història, amb la inauguració aquest divendres a les 8 del vespre, de l’exposició “Bicentenari de la batalla de l’Ordal i la Guerra del francès” i la conferència de Josep Mata,<em> </em>president del Centre d’Estudis de Subirats i l’historiador Joan Rosell.

L’acte, que està organitzat pel servei de cultura de l’Ajuntament, es farà al Casal d’Entitats i enceta una temàtica històrica de què es parlarà molt l’any vinent, amb la commemoració del 250è aniversari de la separació de Sant Sadurní del municipi de Subirats.

Des de fa uns dies ja està activa una pàgina a Facebook que serà el lloc de referència de la commemoració dels 250 anys d’independència que el 2014 celebraran els municipis de Sant Sadurní d’Anoia i Subirats.

En aquesta pàgina hi podreu seguir tots els esdeveniments que s’estan preparant i que es duran a terme l’any vinent, organitzats conjuntament pels ajuntaments de Sant Sadurní i Subirats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: