Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní celebrarà el Dia Internacional contra la violència envers les dones, amb el lema: “contra la violència, una flor”

Per mostrar el rebuig de Sant Sadurní envers la violència de gènere, a les 12 del migdia i a les 7 de la tarda del proper dilluns 25 de novembre, per tal que tothom que ho vulgui pugui prendre-hi part, es farà una ofrena floral i la lectura del manifest contra la violència masclista.

Durant l’acte qualsevol institució, persona o entitat podrà col·laborar en la ofrena floral dipositant flors a l’interior d’una gran flor pintada al terra de la plaça de l’Ajuntament. Les flors poden ser de qualsevol tipus: naturals, artificials, plantades, de paper o fetes a mà per exemple.

Des de la regidoria d’igualtat de Sant Sadurní, que organitza la jornada, es considera fonamental la participació de les escoles i instituts en aquest acte, ja que es tracta d’una manera participativa i dinàmica de sensibilitzar els infants i els joves contra la violència envers les dones, la problemàtica de les relacions abusives i la violència en qualsevol dels seus formats, fet imprescindible per a evolucionar cap a una cultura de pau i igualtat de gènere.

També es convida a que totes les persones que vulguin manifestar el seu rebuig a la violència i donar suport a les víctimes d’aquesta participin amb una cançó, lectura, representació o qualsevol altra manifestació a la tarima de la plaça, on es disposarà d’un equip de so.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: