Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní acollirà a finals d’aquest mes una nova edició de la Nit Empresarial

Som Sant Sadurní  i el Patronat de Turisme i Comerç de la capital del Cava volen donar continuïtat a la iniciativa posada en marxa l’any passat amb la celebració d’una Nit Empresarial. Pretenen que sigui un lloc de trobada de tots els comerciants i empresaris de Sant Sadurní i que tingui un objectiu ben definit, reconèixer la tasca a aquest col·lectiu i recolzar també la pròpia associació “Som Sant Sadurní”.

La tercera Nit Empresarial, organitzada per Som Sant Sadurní amb el suport del Patronat de Turisme i Comerç tindrà lloc el proper 30 de novembre a la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní.

Durant la celebració es farà un reconeixement a l’emprenedoria, a la responsabilitat social de les empreses i als projectes de col·laboració entre diferents empreses locals com a novetats. La Continuïtat Empresarial i l’antiguitat dels negocis de més de 50 anys així com els reconeixements a la trajectòria també es premiaran en aquest acte.

Els candidats que optin a aquests reconeixements hauran de presentar prèviament una sol·licitud adreçada a la seu de Som Sant Sadurní. S’ha de fer arribar abans del dia 22 de novembre.

El preu del tiquet per assistir a la Nit Empresarial és de 48€ per persona. És imprescindible la reserva prèvia mitjançant ingrés al compte del Banc de Sabadell, i posteriorment recollir-lo per la seu de l’entitat Som Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: