Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Pere de Riudebitlles apuja un 5% l’aigua i congela la majoria de taxes pel 2014

El ple de l’ajuntament de Sant Pere de Riudebtilles ha aprovat les taxes per a l’any vinent amb el vot favorable del grup de CIU i l’abstenció dels grups del PSC-PM-GIR, ERC-AM i de MP-CUP.

El govern afirma que “vista la bona tasca econòmica duta a terme i el resultat del romanent de tresoreria que hi ha en aquests moment, s’ha cregut convenient que desprès dels augments de les taxes obligades per llei des del govern de Madrid, això també repercutís en tots els vilatans i vilatanes de Sant Pere”.

Bàsicament, s’han congelat totes les taxes i també s’han augmentat les bonificacions . L’IBI, en canvi, experimenta una reducció del 5% en el tipus de gravamen; l’impost sobre vehicles de tracció mecànica amplia les bonificacions a qualsevol tipus de vehicle, també s’inclou una bonificació del 100% de la taxa a tots el vehicles catalogats com a històrics i als que tinguin una antiguitat superior als 25 anys.

Quant a la taxa del servei de subministrament d’aigua augmenta un 5%, però tot i així continua sent un dels serveis més econòmics de tot Catalunya segons l’equip de govern.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: