Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí Sarroca aprova un pressupost per al 2014 de poc més de 3MEUR

Poques setmanes després que l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca congelés les ordenances fiscals per al 2014 i abaixés alguns impostos, el ple municipal celebrat el passat 21 de novembre ha aprovat un pressupost de 3.161.594 euros.

L’equip de govern defensa que es tracta d’un pressupost de marcat caràcter social i continuista. Augmenten les partides de promoció econòmica i la dels serveis socials per dinamitzar l’economia local i assegurar la qualitat de vida dels martinencs, segons el govern. Així, continuaran en funcionament els Menús Solidaris, el Pla d’Ocupació Local, els descomptes del 30 % en les taxes municipal o la bonificació de l’IBI a famílies nombroses, entre d’altres.

Durant el ple, l’oposició es va queixar perquè no ha pogut participar en la confecció d’aquests pressupostos per al 2014.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: