Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regidors i tècnics de joventut han plantejat les necessitats de la comarca la coordinador territorial de Joventut de la Direcció General

El saló de plens del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha acollit la sessió de treball que ha reunit regidors i tècnics de joventut de la comarca amb el coordinador territorial de Joventut a Barcelona de la Direcció General de Joventut de la Generalitat, Oriol Martín.

Es tracta d’una sessió de treball que aquests dies s’està fent arreu del territori català per tal de recollir les necessitats i sensibilitats de les comarques per ajudar a fer el Pla Nacional de Joventut de Catalunya.

Al llarg d’aquestes setmanes s’aniran recollint les aportacions de les diferents comarques, i la previsió és que el pla Nacional s’aprovi el 25 de gener. Es tracta d’un pla que ha de servir per orientar les polítiques de joventut fins el 2020.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: