Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Raimon actua aquest dissabte a Vilafranca, homenatjant Espriu

El recital que Raimon proposa al públic de Vilafranca consta de dues parts. Una primera amb cançons des d’ “Al vent” escrita l’any 1959, passant per temes tan coneguts com "Diguem no", "Jo vinc d’un silenci" i "Veles e vents”, fins a “Punxa de temps” i d’altres cançons del CD “Rellotge d’emocions”.

I, a la segona part, coincidint amb l’any Espriu, Raimon vol presentar al públic una selecció de les “Cançons de la roda del temps”, d’alta poesia lírica i alguns dels poemes més directament lligats a les vicissituds de la societat catalana com a poble.

El concert del cantautor de Xàtiva tindrà lloc al teatre del Casal de Vilafranca aquest dissabte a dos quarts de deu de la nit. Les entrades es poden comprar on line a través del web del Casal, avui, demà i divendres a la tarda a les oficines de l’entitat o dues hores abans de l’inici del concert a la taquilla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: