Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rafel Nadal presentarà la seva novel•la Quan en dèiem xampany

El periodista i escriptor Rafel Nadal presentarà dimarts a les 8 del vespre, a l’Agrícol la seva novel·la <em>Quan en dèiem xampany</em> en el decurs d’un acte organitzat per la llibreria La Cultural.

La glossa del llibre anirà a càrrec d’Eduard Pujol, director de RAC 1, emissora en la qual Nadal intervé com a contertulià habitual.

Publicada per l’editorial Columna, <em>Quan en dèiem xampany</em> és la segona novel·la de Rafel Nadal després de <em>Quan érem feliços</em>, obra amb la qual l’escriptor gironí va obtenir el premi Josep Pla 2012 i que s’ha convertit en un fenomen editorial, tota vegada que fins ara porta venuts 60 mil exemplars. De fet, <em>Quan en dèiem xampany</em> es presenta com una preqüela, és a dir, una història que precedeix la desenvolupada en la seva primera novel·la i que hi té una relació directa. En aquest cas, el protagonista de la narració és Francisco Oller, besavi de l’autor, que l’any 1885, amb només setze anys, va abandonar Cassà de la Selva per anar a la regió francesa de la Xampanya on va crear una empresa productora de taps de suro per a la indústria xampanyera que actualment té seu a Reims i a Cassà de la Selva i fabrica el 10 per cent dels taps que es produeixen a tot el món.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: