Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nadal i l’escola Arsenal subhastaran tretze joies inspirades en la vinya, el vi i el cava en benefici de La Marató de TV3

L’auditori de Vinseum acollirà el diumenge 15 de desembre, a partir de dos quarts d’una del migdia, la segona edició de la subhasta solidària en benefici de La Marató de TV3 organitzada per Nadal i l’escola Arsenal.

Les peces són tretze lots de joies elaborats per una desena d’alumnes de les cinc escoles que imparteixen joieria a Catalunya. Els alumnes van participar el passat mes de juliol a una estada a la Finca Nadal de la Boadella i, a partir d’aquesta experiència, van dissenyar i crear les joies que se subhastaran. La novetat principal és que la iniciativa, que va néixer de Nadal i l’escola municipal d’art de Vilafranca, s’ha estès a tot Catalunya.

Una altra de les novetats és que són joies portables, a diferència de les de l’any passat, que estaven pensades per a decorar les ampolles de cava de Nadal. Les obres resultants de l’estada estan molt relacionades amb l’experiència que han viscut els seus autors al Penedès.

 

La subhasta estarà dirigida per l’actor i llibreter Toni Regueiro i cada joia serà presentada per un personatge destacat: des de quatre administradors de la festa major 2014, fins al president dels Tastavins Joan Tarrada, la cantant Anna Roig, l’alcalde de Torrelavit Ramon Riera o la regidora vilafranquina M. Dolors Rius. Les peces tindran un preu de sortida d’entre 100 i 140 euros depenent del lot.

A banda del que es recapti amb la subhasta, durant la primera quinzena de desembre es pot contribuir a la iniciativa demanant el cava Ramon Nadal i Giró Brut Gran Reserva a la Taverna de Vinseum i a l’Inzòlia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: