Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició "Consum, punt de trobada" mostra a Vilafranca els drets i deures dels consumidors

Aquest migdia ha quedat inaugurada l’exposició itinerant “Consum, punt de trobada”, una mostra que estarà instal·lada a la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca fins al 17 de novembre i que es pot visitar de les deu del matí a les nou del vespre ininterrompudament.

L’exposició planteja l’estructura del consum a Catalunya i dóna a conèixer als visitants quins són els seus drets i deures com a consumidors. Per al director de l’Agència Catalana de Consum Alfons Conesa, cal que els consumidors siguem conscients de la nostra força davant les empreses.

Per la seva part, la regidora de Consum de Vilafranca M. Dolors Rius ha explicat que l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor ha rebut prop de 600 reclamacions, la majoria de les quals tenen a veure amb empreses de noves tecnologies i amb entitats bancàries.

Finalment, la consellera comarcal de Consum Maria Josep Tuyà ha avançat que les administracions treballaran plegades per maximitzar recursos en l’àmbit dels drets dels consumidors.

La mostra itinerant “Consum, punt de trobada” s’ha pogut visitar a diferents municipis de Catalunya com ara Barcelona, Lleida, Sitges, Girona, Mataró o L’Hospitalet del Llobregat.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: