Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espectacle Adreça desconeguda, amb Lluís Homar i Eduard Fernández, es posposa fins al 9 de febrer

L’espectacle estava programat pel diumenge 19 de gener, però un problema d’agenda ha fet que s’hagi de traslladar al diumenge 9 de febrer, a les set de la tarda.

Segons informa el Patronat del teatre Cal Bolet, les entrades que ja hagin estat adquirides seran vàlides per a la nova data. Tot i així, es retornarà l’import de les entrades a totes les persones que ho desitgin. Les persones que hagin adquirit a través del Servei de Telentrada, per telèfon o per internet, podran demanar-ne el retorn al telèfon 902 10 12 12. Pel que fa a les vendes que s’hagin realitzat de forma anticipada a la taquilla de Cal Bolet, es retornarà l’import els dies d’obertura de taquilla per a la venda anticipada, els dijous no festius de sis a vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: