Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres de millora de la ctra. de Sant Llorenç, al tram de Gelida, començaran aviat

En el ple celebrat aquest dimarts a l’ajuntament de Gelida, l’alcalde va informar de la imminent posada en marxa per part de la Diputació de Barcelona de les obres d’adequació del tram de la carretera de Sant Llorenç per millorar-ne la seguretat i el trànsit.

La perillositat d’aquesta zona ha estat denunciada reiteradament.

L’Ajuntament gelidenc va aprovar, d’altra banda, una aportació de 4.000 euros al Fons Català de Cooperació pels damnificats del tifó Hayian de les Filipines i una moció de suport als clubs i entitats esportives catalanes davant l’acció de la Inspecció de Treball i Seguretat Social.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: