Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Torrelavit aprova per unanimitat les ordenances fiscals del 2014

En el ple celebrat el passat 24 d’octubre, l’Ajuntament de Torrelavit va aprovar, per unanimitat, les ordenances fiscals que han de regir durant l’exercici econòmic de l’any 2014.

En aquest sentit, i tenint en compte la situació actual de crisi econòmica, l’Ajuntament ha decidit per segon any congelar la totalitat dels impostos i taxes municipals, a excepció de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) que, en compliment d’un acord de plenari anterior, s’actualitza el valor cadastral de tots els immobles del municipi, implicant un increment de la quota final en un 1’89%. Igualment, i pel que respecta a la taxa de subministraments de l’aigua, en la qual l’any passat es va acordar el seu increment progressiu per tal de reduir el dèficit existent, enguany s’incrementa la quota fixa en tres euros trimestrals per a usos domèstics i sis euros per als no domèstics.

Finalment, la taxa que també pateix modificacions és la taxa de recollida, tractament i eliminació de residus que disminueix un 9’57% com a conseqüència de la reducció del cost del servei motivat per la implantació del nou sistema de recollida de la fracció orgànica i del rebuig mitjançant  un camió compartimentat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: