Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La secció sindical de Comissions Obreres a Robert Bosch treballarà perquè la fàbrica de Castellet tingui futur

Un centenar de treballadors de Robert Bosch Castellet han participat aquest matí en una assemblea de la secció sindical de Comissions Obreres que s’ha hagut de celebrar al local d’Univers Penedès per encabir tots els assistents.

El sindicat ha obert la reunió a no afiliats i també hi han assistit alguns familiars de treballadors. L’assemblea ha comptat amb les intervencions de representants del sindicat a les altres fàbriques de Robert Bosch a Catalunya, a més del màxim representant del sindicat al comitè d’empresa de Castellet i el secretari general de Comissions Obreres a Bosch Espanya. Aquest darrer, Felipe López, ha explicat que l’objectiu és reunir-se amb l’alta gerència de la divisió de la que depèn Castellet i amb la direcció del grup a Espanya per garantir el futur de la fàbrica a l’Alt Penedès, establint compromisos industrials.

Segons López, situacions similars a la que afronta ara Castellet s’han viscut en altres plantes com la d’Aranjuez. En canvi, després de les negociacions, aquesta fàbrica continua viva i dotada de càrrega de treball, encara que els treballadors hagin hagut d’assumir sacrificis.

La direcció de la planta de components per a l’automoció al·lega que sobren 110 llocs de treball a Castellet, un 25% de la plantilla, per a què la fàbrica sigui competitiva i està negociant amb els treballadors baixes voluntàries incentivades.

Comissions Obreres és minoria al comitè d’empresa, on la majoria la té UGT. Els responsables del sindicat han explicat que estan treballant tots a una en benefici dels treballadors i del futur de la planta.

Robert Bosch té fàbriques a Madrid, Aranjuez i Treto i, a Catalunya, a Lliçà, L’Hospitalet, Santa Perpètua i Castellet i la Gornal.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: