Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sala d’estudi situada als baixos de l’ESCAVI obre al públic aquesta tarda

Aquest matí, l’alcalde de Vilafranca Pere Regull ha mostrat als representants de l’Associació de Veïns del Poble Nou la nova sala d’estudi que hi ha situada als baixos de la futura ESCAVI Business School. La sala estarà oberta al públic des d’aquesta mateixa tarda en horari de dos quarts de cinc a dos quarts de deu.

Obrirà de dilluns a divendres i està adreçada a estudiants majors de setze anys. Disposa de wi-fi i de dos ordinadors i hi haurà una conserge. L’espai està pensat per a una seixantena de persones i té dues sales diferenciades, una de gran, amb capacitat per a 40 persones, i una de més petita, amb capacitat per a unes 20. D’aquesta manera, la sala s’adaptarà a la demanda que hi hagi en cada cas, tancant o obrint la sala petita.

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull ha explicat que els equipaments públics s’han d’aprofitar al màxim i ser flexibles a la demanda que hi pugui haver.

La sala també disposa d’un pati d’ús compartit amb la futura ESCAVI.

Per a Regull, aquesta sala i la resta del projecte de l’ESCAVI és important per al barri del Poble Nou, que té cert dèficit d’equipaments. Sobre el projecte de l’escola de negocis, Regull ha explicat que la planta baixa de l’edifici, està gairebé a punt.

Hi haurà una sala gran que pot funcionar com a auditori, amb capacitat per a unes 260 persones, i una altra més petita, per a 80 persones. Ara falta una part del mobiliari de la sala gran. L’alcalde ha avançat que aquest mateix mes de novembre poden haver novetats respecte el futur immediat de l’ESCAVI Business School.

Els espais de la planta baixa de l’antic INCAVI seran d’ús compartit entre la futura escola de negocis i la ciutadania.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: