Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove Companyia de teatre enceta les activitats del Novembre Cultural a Torrelavit

La Jove Companyia de teatre formada per 11 nois i noies de 13 a 16 anys de Torrelavit van debutar ahir diumenge amb l’obra “Amistat, 22 2on 1ª Capítol nº1 El tresor de la Sara” escrita i dirigida per la directora del taller d’interpretació , la torrelavitenca Daniela Feixas.

El passat mes de març a proposta de la mateixa Daniela Feixas i des del Casal de Cultura, es va iniciar un taller de teatre adreçat a joves estudiants d’ESO amb la intenció de treballar diversos aspectes relacionats amb el món de la interpretació i l’expressió corporal. Arran del taller va sorgir la proposta d’anar una mica més enllà i preparar una petita obra per mostrar davant del públic, familiars i amics tot el que durant aquest temps havien après.

La Jove companyia de teatre van ser els encarregats d’encetar el Novembre Cultural de Torrelavit que continuarà aquest diumenge amb cinema amb la projecció de la pel·lícula ”EL cuarteto” a les 6 de la tarda al Casal de Cultura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: