Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FM de Vilafranca, nominada als Premis ARC de la música en directe

Per segon any consecutiu, Vilafranca del Penedès opta al premi en la categoria de “Millor programació de Festa Major”, en la qual també estan nominades les festes majors de Granollers, Sant Narcís de Girona i Santa Tecla de Tarragona.

L’Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya lliurarà el proper 16 de desembre els guardons dels Premis ARC 2013. Els premis han implicat tota la indústria musical del directe de Catalunya, que ha seleccionat els 52 nominats i en votarà els guardonats.

La gala, que premiarà els guanyadors de les 14 categories establertes, es farà al Teatre Principal de Barcelona i serà presentada per l’actor Toni Albà.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: