Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa Major de Sant Sadurní escalfa motors

Aquest diumenge el Concurs de Pintura ràpida Vila de Sant Sadurní serà la prèvia a una festa que començarà el dia 28 de novembre, a les 8 del vespre, amb la inauguració de l’exposició de ceràmica de les artistes locals Maria José Torres i Mercè Beneit, a la sala d’adults a la Biblioteca i concert a dos quarts d’11 de la nit amb La Colònia, a la capella de l’Índex. A partir del les 12, Festa dels dj’s locals a la Sala de l’Ateneu.

El plat fort de la festa, el dia de Sant Sadurní, divendres 29 de novembre, començarà a les 11 del matí amb la Cercavila de Gegants i grallers de Sant Sadurní, seguida d’un espectacle infantil a la plaça de l’Ajuntament. A les 12 hi haurà l’Eucaristia solemne de Festa Major a l’església parroquial i a la 1 del migdia Concert vermut amb els grallers de Sant Sadurní a la plaça de l’Església.

La tarda començarà amb activitats per a nens, nenes i famílies, amb xocolatada a les 5 a la plaça de l’Ajuntament; a les 7 de la tarda Concert “Òpera amb tu” al celler de La Fassina i a dos quarts de 9 del vespre Correfoc dels diables Se m’n Refum, seguit de la lectura dels versots a la plaça de l’Ajuntament.

L’Hora del conte golfa a les 10 a la Biblioteca i la Nit de Festa Major amb La Salseta del Poble Sec i dj’s a les 12 a la Sala de l’Ateneu acabaran el dia de festa local sadurninenc.

Es pot consultar tota la programació al web de l’Ajuntament <a href="http://www.santsadurni.cat" target="_blank">www.santsadurni.cat</a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: