Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa de la solidaritat de dissabte, punt àlgid de la Quinzena solidària ‘Terra de llum’ a Sant Sadurní

Aquest dissabte la festa de la solidaritat es convertirà en un dels moments més representatius de la Quinzena solidària, que organitza cada any la regidoria i el consell de cooperació de l’Ajuntament de Sant Sadurní. Enguany ha arribat a la cinquena edició.

Des de l’any 2010, la quinzena solidària acaba amb aquesta festa pensada per gaudir d’activitats ben diverses organitzades per les diferents ONG i entitats de Sant Sadurní, amb estands on poden mostrar l’activitat que realitzen al llarg de l’any, un espectacle infantil amb pallassos sense fronteres i activitats puntuals per amenitzar el dia.

Enguany s’ha canviat una mica el format de la festa de la solidaritat de dissabte, es fa a la tarda i amb la voluntat que la gent s’hi apropi per poder parlar amb les entitats que posaran els seus estands.

També se celebrarà el segon sopar solidari Mans Unides, pel qual ja es poden adquirir els tiquets, a un preu de 10 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: