Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coordinadora GATAP organitza un curs de Teatre de l’Oprimit

Visibilitzar i transformar les relacions de poder a través del teatre. Aquest és l’objectiu del Teatre de l’Oprimit, una disciplina teatral originada als anys 60 pel brasiler Augusto Boal.

Per aprofundir en aquesta vessant social del teatre, la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès, GATAP, ha organitzat un curs de 17 hores en el qual es treballaran diverses tècniques pròpies d’aquesta metodologia com el teatre-imatge, el teatre-fòrum i diferents jocs teatrals amb l’objectiu de difuminar la barrera entre actors i públic. Un taller que es durà a terme en format intensiu del 15 al 17 de novembre.

La formació anirà a càrrec d’Andrea Calsamiglia, de la companyia DesGarbo, i es realitzarà el divendres 15 de novembre, en horari de tarda vespre, i el dissabte dia 16 i el diumenge 17, en horari de matí i tarda. El preu del taller és de 15€ per als membres de les companyies federades a la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, i de 20€ per al públic en general. Per inscriure’s cal enviar un correu a  fins el dimecres dia 13 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: