Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove de Vilafranca intentar el pilar de sis aquest diumenge a Cerdanyola

La Jove es va quedar a només un segon de coronar el seu primer intent de pilar de 6, que va caure amb l’enxaneta col·locant el primer peu a l’espatlla del quint.

El pilar va mostrar un bon treball a assaig i que la colla el pot tenir a l’abast ben aviat, tot i acabar-se ja aquesta temporada. Després d’aquest primer intent, convençuts que era possible, els pisos alts del pilar es van dirigir a la colla per repetir l’intent i la colla es va conjurar per fer-ho possible. Aquest segon intent no va anar tan bé com el primer.

En les dues primeres rondes de castells, gairebé anecdòtiques, la Colla Jove hi va fer un 4 de 6 amb l’agulla i una torre de 6, amb molta facilitat.

 

La colla celebrarà el seu sopar final de temporada el proper dia 23 de novembre a les nou de la nit, al local del Centre Cultural Rociero de l’Espirall que el cedeix a la colla per aquesta celebració en la que hi prendran part unes 150 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: