Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Iniciativa es torna a pronunciar contra el Logis Penedès

L’executiva Comarcal d’ICV, davant les recents mocions presentades al parlament pels Defensors del Logis, es tornen a declarar per unanimitat contraris a la imposició del projecte.

El passat dijous al Parlament PP, PSC i CiU han tornat ha insistir en donar llum verda al projecte del Logis Penedès, insistint en la defensa d’aquest model especulatiu que trinxa el territori. ERC, ICV, i la CUP, es van posicionar al Parlament en contra la moció perquè el Logis no es el model alternatiu ni en relació a la creació de llocs de treball ni respecte al territori. Segons un comunicat d’Iniciativa, CiU, PP i PSC defensen pel territori el mateix model industrial i econòmic que ens ha portat al desastre, que ens ha portat a l’atur, als desnonaments, a la injustícia social i a les agressions al model del benestar. PSC, CiU i PP utilitzen la demagògia de la creació de llocs de treball per imposar el projecte, juguen sàdicament amb els problemes i les esperances de la gent. Des d’ICV denunciem que tots tres partits, CiU, PSC i PP, busquen el vot fàcil, fent demagògia, jugant amb el sentiment de la gent que està desesperada i en situació d´ atur.

Segons ICV, altre cop s’està perdent una oportunitat per planificar el futur del Penedès i lamenten el canvi de posició de CiU, que tot i ser els que van començar el projecte, es van desmarcar quan estaven a la oposició del tripartit, i ara que tornen a estar al Govern, el defensen tot i tenir alguns dels seus representants municipals que si oposen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: