Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ingressa a presó un detingut per agressions sexuals al Penedès

Un comunicat dels mossos d’esquadra dóna més detalls de la noticia que avançàvem dimarts.

Concretament el divendres passat es va detenir a la Múnia un home de 47 anys, nacionalitat espanyola i veí de Santa Margarida i els Monjos com a presumpte autor de dues agressions sexuals, comeses a les comarques de l’Alt i Baix Penedès. La primera de les dues agressions presumptament realitzades pel detingut va tenir lloc el 27 d’octubre  a Vilafranca, quan va agredir sexualment un company de feina. A partir de la denúncia d’aquesta primera agressió les unitats d’investigació de les comissaries de Vilafranca i del Vendrell, sota la tutela del Jutjat d’Instrucció núm. 5 de Vilafranca, es van encarregar de la localització del presumpte autor de l’agressió.<strong> </strong>La segona agressió es va produir quatre dies després, el 31 d’octubre, a la població de Bellvei. En aquest cas, la víctima va ser un menor d’edat escollit aleatòriament per l’agressor. Amb posterioritat, la víctima va reconèixer al detingut com la persona que l’havia agredit. Es dóna la circumstància que en ambdós casos l’agressor va utilitzar un mateix patró de conducta. Finalment, com a conseqüència de les gestions d’investigació i gràcies a la col·laboració ciutadana, es va poder localitzar i detenir el presumpte autor de les dues agressions, el qual portava dies amagat en una zona boscosa propera a la població de Castellví de la Marca. Cal destacar que el detingut ja havia estat condemnat anteriorment per similars i de la mateixa naturalesa.

El Jutjat d’Instrucció en funcions de Guàrdia de Vilafranca va decretar l’ingrés a presó del detingut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: