Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta a Vilafranca “Elogi de l’hort urbà”

“Elogi de l’hort urbà” és <strong></strong>una obra de Albert Vidal i Vanessa Prades i aprofundeix en un element cada cop més quotidià, l’hort urbà.

<em>Elogi de l’Hort Urbà </em>parteix d’entrevistes a peu d’hort. Explora i recopila el que diuen els propis hortolans, les seves raons, els camins que els han portat a cultivar. S’evoquen conceptes com lleure productiu, identitat i migració, història de vida, o ètica ecològica.

Albert Vidal<strong> </strong>és psicòleg psicoterapeuta, especialitzat en els àmbits sexual i de parella. L’any 2009 va crear Lleure Agrari, el primer centre d’horts urbans de lloguer a Catalunya, on també cultiva el seu propi hort.

Vanessa Prades<strong> </strong> és psicòloga psicoterapeuta, especialitzada en l’àmbit infantil i adolescent.

Els dos autors del llibre han participat conjuntament en múltiples projectes d’horticultura urbana, han organitzat xerrades i tallers, i han assessorat ajuntaments, entitats o petits propietaris i emprenedors que s’han plantejat dur a terme activitats d’agricultura participativa. S’han implicat, també, en diferents moviments d’alternativa social.

La presentació, que tindrà lloc aquest divendres, a 2/4 de 8 de la tarda a la Sala d’Actes de l’Escorxador, anirà a càrrec del psicòleg Frederic Cuscó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: