Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ENDESA ha renovat línies de baixa tensió a Gelida, Pacs i Sant Llorenç d’Hortons

Les actuacions, que han acabat recentment, han consistit en substituir més de mig quilòmetre de cablejat convencional format per tres cables despullats i paral•lels per uns de trenats i recoberts amb aïllament.

Així, es garanteix la xarxa elèctrica contra contactes directes i s’obté una major seguretat a la zona, ja que el nou cablejat transcorre per espais boscosos. Les reformes s’han fet a la urbanització de Sant Just, a Sant Llorenç d’Hortons, a la carretera BV-2425, al seu pas per Gelida, i a la carretera de Vilafranca a Sant Martí Sarroca, a Pacs del Penedès.

El nou model de cablejat promou la integració a l’entorn natural, ja que el nou sistema comporta una reducció considerable de les mides i l’amplitud física de la línia. Aquests treballs han suposat una inversió de 6.500 euros per l’empresa elèctrica i han ajudat a millorar el subministrament d’un centenar de clients que ja se’n beneficien, segons la companyia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: