Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els psicòlegs vilafranquins Albert Vidal i Vanessa Prades han publicat el llibre Elogi de l’hort urbà

La setmana passada es va fer la presentació que va anar a càrrec del psicòleg vilafranquí Frederic Cuscó.

Es va comptar amb l’assistència d’una cinquantena de persones. Després de la presentació, es va obrir un torn de preguntes, on es va debatre d’horticultura terapèutica, dels horts com a espai de trobada, del projecte d’horts urbans de Vilafranca, entre d’altres.

<strong>Elogi de l’Hort Urbà</strong> és un llibre divulgatiu que reflexiona al voltant de l’hort urbà, de les seves raons, dels motius de ser. Parla de les motivacions dels hortolans, què els empeny a l’hort.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: