Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca afronten el darrer assaig de la temporada abans de la celebració de l’aniversari

Aquest divendres serà l’últim assaig dels Falcons abans d’afrontar els actes del 54è aniversari de la colla, que tindran lloc pel pont de desembre.

Tot i que no volen avançar el seu cartell per a l’actuació de l’aniversari al Casal, sí que han anunciat a través d’una nota de premsa que volen provar alguna construcció grossa i no descarten l’escala d’onze que van aconseguir descarregar per primer cop la passada festa major.

El primer dels actes de l’aniversari serà la tradicional Cursa Pujada a l’Ermita de Sant Pau, que arriba a la seva quarta edició, i que convoca els participants aquest diumenge a partir de dos quarts de deu del matí a la pista d’atletisme de Vilafranca.

Ja la setmana vinent, el pregó de l’ex falconer Lluís Udina i Aguila donarà el tret de sortida oficial a les festes. Serà dijous a 2/4 de 9 del vespre a l’Auditori del Vinseum. L’endemà, divendres, el Ralli dels Falcons arriba a la seva 22ena edició amb les places exhaurides. I, dissabte, hi haurà jocs per als més petits i inflables a la Plaça Penedès d’onze a dues del migdia. A la tarda, a dos quarts de vuit, el local de l’entitat acollirà un concert de grallers dels Falcons.

Per acabar la celebració, el diumenge hi haurà la traca final. A partir de les dotze hi haurà cercavila pel centre, l’encesa d’una tronada i l’actuació al Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: