Dijous, 14 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han tancat la millor temporada de la història amb el tradicional sopar, amb la satisfacció d’haver descarregat el 3 de 10

Unes 650 persones es van reunir al voltant de la taula en el sopar de fi de temporada dels Castellers de Vilafranca.

Un acte que serveix per fer un repàs al bo i millor de l’any casteller, que aquest 2013 ha estat ple d’èxits per la colla. Els Verds han fet els castells més difícils i els han descarregats tots, fins i tot o sobretot el desitjat 3 de 10 amb folre i manilles que la colla vilafranquina havia estat la primera en carregar ara fa exactament quinze anys.

Desprès del sopar va ser l’hora dels parlaments. Començant per l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, membre de la colla i expresident. El seu discurs va barrejar les dues condicions, per assenyalar la gran fita assolida el 2013. Desprès va ser el torn del cap de colla, Pere Almirall, que no es va voler oblidar de ningú en el capítol d’agraïments perquè tothom és necessari a l’hora de fer castells. Finalment el president, Jou Cabré, va tenir un record molt emotiu per els castellers que aquest 2013 han mort.

l’Ignasi Trullàs, el Jordi Simó, el Joan Ramon Aranda i el Lucho Carrasco.

Tot i el record trist, el resum de la temporada és encoratjador.

Ja al final de l’acte i abans del ball amb l’orquestra va de el moment delsw reconeixements. En primer lloc i com és habitual a tota la canalla de la colla, sense la qual els èxits castellers no serien possibles i desprès amb el premi casteller de socarrel que distingeix la dedicació a la colla i que enguany han rebut el Joan Badell i l’Oscar Serramià.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Carrers de Vilafranca
Carrer de L'Escorxador
18:45
El reportatge
50 anys de la Fundació Mas Albornà

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: