Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP troba bé que l’Hospital de Vilafranca es faci càrrec del 2n Ambulatori

Així ho ha expressat públicament, en roda de premsa, el regidor popular Josep Ramon.

Segons ha desvelat, al setembre, els grups municipals es van reunir amb responsables de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i en aquesta trobada responsables del centre sanitari haurien manifestat el seu interès en la gestió del nou Ambulatori de Vilafranca, segons explica Ramon.

Ara, públicament, el PP fa costat a aquesta iniciativa i també dona suport al fet que el nou CAP obri l’any vinent amb menys plantilla, però només si és de forma temporal. Aquests treballadors també provindrien de l’Hospital, segons els populars.

El regidor Josep Ramon prefereix aquesta mesura a tenir el CAP acabat i tancat, com passa amb la presó de Figueres.

 

El grup municipal del PP a l’Ajuntament de Vilafranca ha preguntat al Parlament, a través de Dolors Montserrat, per el nou Ambulatori de Vilafranca. La resposta ha estat que entrarà en funcionament el segon semestre del 2014, en funció de la disponibilitat pressupostària.

D’altra banda, el PP troba incongruent que per una banda l’Ajuntament de Vilafranca elimini Patronats i de l’altra, assumeixi la titularitat de l’escola Arsenal i a més, vulgui impulsar una escola de formació professional en enoturisme. La nova escola, diu Jordi Bové, no és competència municipal i demana que abans de prendre cap decisió els grups municipals s’asseguin, se’ls doni informació i trobin un consens.

 

La intenció de crear aquesta nova escola professional en enoturisme a Vilafranca ha sorgit a la llum en el ple municipal d’aquest dimarts.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: