Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Penedès organitza un gran nombre d’activitats per celebrar el Dia Europeu de l’Enoturisme aquest cap de setmana

EnoturismePENEDÈS, amb la col·laboració de Recevin, ha coordinat la programació d’un gran cap de setmana enoturístic al Penedès per celebrar el Dia Europeu de l’Enoturisme, que com cada any se celebra el segon cap de setmana de novembre coincidint amb la proximitat de la festivitat de Sant Martí.

Amb múltiples propostes a l’entorn del vi i del cava, aquesta diada és una gran festa de l’enoturisme al Penedès, amb enoexperiències especials a cellers, restaurants, allotjaments, museus i poblacions. Així els visitants podran participar en tasts de vins i caves, experiències a cellers, activitats a les vinyes, gastronomia i maridatges, escapades, propostes per dormir entre vinyes, museus, art i cultura o rutes per fer a peu i en bicicleta entre moltes altres propostes.

La gran novetat d’aquest any és que totes les activitats es poden consultar i reservar a través de la nova plana web <a href="http://seis.purlsmail.com/sendlink.asp?HitID=1383729261529&amp;StID=9166&amp;SID=7&amp;NID=261381&amp;EmID=9053761&amp;Link=aHR0cDovL3d3dy5lbm90dXJpc21lcGVuZWRlcy5jYXQv&amp;token=8278c98b5d6c03fc7f0d1d5041da78530710f936" target="_blank">enoturismepenedes.cat</a> que ha preparat una pàgina especial per agrupar totes les propostes i l’agenda.

El programa també inclou un destacat nombre d’activitats complementàries que es duen a terme en el territori aquest cap de setmana com la tercera edició del Most Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, l’espai sonor Vinfonies, la Festa del Most de La Ràpita, l’esmorzar popular de Sant Martí a la plaça de la Vila de Vilafranca, el Mercat d’Artesania i Brocanters.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: