Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El monòleg “La mujer sola” enceta els actes a Vilafranca al voltant del 25N, el dia internacional contra la violència de gènere

El teatre Cal Bolet va ser el marc que va acollir aquest primer acte dels que s’organitzen a Vilafranca per tal de recordar aquest dia internacional contra la violència de gènere. A banda d’aquesta obra de teatre però, com explica la coordinadora del Casal per la Igualtat, Ester Serret, el mateix dia 25 s’han organitzat dues activitats destacades.

Una primera es fa al matí, i és una xerrada col·loqui per parlar sobre els infants com a víctimes de la violència de genera en la parella. Una xerarda que es farà a Creu Roja a les 10 del matí.

A la tarda, a les 7 i al saló de plens de l’Ajuntament, es farà la conferència de commemoració del dia internacional contra la violència de gènere. La sociologia Cristina Sánchez parlarà sobre els orígens d’aquests tipus de violència, que tenen a veure amb el masclisme com explica Serret.

Com dèiem però, aquest diumenge amb el monòleg “la mujer sola” s’obrien els actes al voltant del 25N. Es tracta d’una obra de Franca Rame i Dario Fo, que en aquest cas interpretava l’actriu Ana Plaza, i que se centra en les reflexions que fa una dona que es troba a casa seva sola i sense poder sortir; perquè el seu marit la tancada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: