Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Kubrick acollirà la presentació del documental “1533 kilómetros hasta casa”, amb la presència del seu director i un ex combatent de les Malvines

El director de cinema argentí Laureano Clavero presentarà al cinema Kubrick de Vilafranca el seu darrer treball.

Es tracta del documental sobre les conseqüències de la guerra de Les Malvines “1533 kilómetros hasta casa. Los héroes de Miramar”. Clavero ha entrevistat vuit excombatents del conflicte que va enfrontar a primers dels vuitanta soldats anglesos i argentins als arxipèlags de l’Atlàntic Sud. El realitzador, nascut l’any vuitanta, diu que ha descobert un món nou amb l’elaboració d’aquest documental.

La presentació del documental tindrà lloc dimecres que ve a les vuit del vespre i comptarà amb la participació del seu director i de l’excombatent Roberto Herrscher, periodista i professor de la Universitat de Barcelona i la Universitat de Columbia.

Des del cinema Kubrick, Maria Olivella explica que la digitalització que van posar en marxa al juny, els permet oferir sessions com aquesta.

La sessió tindrà un preu únic de 5 euros i anirà seguida d’un col·loqui amb els espectadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: