Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cineasta tunisià Mohamed Zran presentarà el seu documental ‘Viure aquí’ a la sessió de Cine Club

Demà i divendres, Cine Club Vilafranca projecta a la sala 2 del Casal el documental Viure aquí, una pel·lícula que s’inclou dins del cicle Per estrenar, organitzat per la Federació Catalana de Cineclubs amb la col•laboració de diferents cineclubs catalans i la Filmoteca de Catalunya.

El documental, premiat als festivals d’Abu Dhabi, Tetuan i Sardenya, fa un passeig per Zarzis, un poble situat al sud-est de Tunísia.

A la sessió de demà, a un quart de nou del vespre, Cine Club comptarà amb la presència del director del film Mohamed Zran, que comentarà el documental i participarà en el cinefòrum posterior a la projecció. Divendres, la pel·lícules es podrà veure a un quart d’onze de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: