Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCBP s’adhereix a la marca EnoturismePENEDÈS

El conveni, signat dimecres passat, és la culminació de l’acord conjunt per a la coordinació i planificació de la promoció enoturística a les dues comarques, que van signar els Consells Comarcals de l’Alt i el Baix Penedès i el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, el febrer d’aquest any.

Amb aquest conveni, les 3 administracions mostren “la voluntat de treballar conjuntament en projectes de promoció turística sota la marca EnoturismePENEDÈS. Enguany, el Consell Comarcal del Baix Penedès contribuirà amb 7.000 euros a l’activitat de promoció turística sota la marca EnoturismePENEDÈS. Aquest conveni tindrà continuïtat l’any 2014, amb la mateixa aportació econòmica, i es crearà una comissió de coordinació per fer-ne el seguiment.

Actualment, el club EnoturismePENEDÈS engloba 173 empreses que duen a terme activitats turístiques dins l’àmbit de la DO Penedès, 15 de les quals són del Baix Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: